+40.727137637 spesinvest@gmail.com Spes Invest

AM POS CCE PUBLICA SPRE CONSULTARE 2 GHIDURI ALE SOLICITANTILOR

  • Luni, 10 Noiembrie 2014 06:13
  • Written by 

Autoritatea de Management pentru POS CCE anunţă publicarea pentru consultare publică a următoarelor Ghiduri ale solicitanţilor, în cadrul Programului Operaţional Competitivitate (2014–2020) – Axa prioritară 1 – Cercetare, dezvoltare tehnologică şi inovare (CDI) în sprijinul competitivităţii economice şi dezvoltării afacerilor.

Toate întrebările legate de apelul de proiecte, cât şi cele cu privire la ghidul solicitantului, precum şi propunerile şi sugestiile formulate pe marginea documentelor publicate vor fi transmise la următoarea adresă de mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Ghidul solicitantului – Clustere de inovare (Acțiunea 1.1.1 – Mari infrastructuri de CD).
– Perioada de consultare: 30 octombrie – 20 noiembrie 2014

Ghidul solicitantului – Întreprinderi nou înființate inovatoare (Acțiunea 1.2.1 – Stimularea cererii întreprinderilor pentru inovare prin proiecte CDI).
– Perioada de consultare: 30 octombrie – 15 noiembrie 2014

NOTĂ – Ghidurile se vor actualiza cu datele privind aprobarea reglementărilor naţionale, în curs de finalizare (marcate cu galben în ghid).

Sursa: AM POSCCE

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.
Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”

„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

DOTARE CU ECHIPAMENTE TIC ŞI CONECTARE LA INTERNET PENTRU CONSULTANŢĂ LA STANDARDE EUROPENE

Proiect cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României